Kapcsolat

Az alábbiakban részletes segítséget nyújtunk Stúdiónk megközelítéséhez.

Pontos címünk:
1184 Budapest, Lakatos út 26.

Telefonszámunk:
+36 20 424 3201

Bejelentkezéshez, időpont módosításhoz, lemondáshoz kérjük, hívja a fenti telefonszámot hétköznap 10 és 18 óra között!

Stúdiónk megközelítéséhez hasznos tanácsokat kaphatnak a Google Térképek útvonaltervezőjét használva.


Az épületen (az Eötvös Loránd Általános Iskolától a második 10 emeletes toronyház az Üllői út felé haladva) egy tábla jelzi rendelőnket. A rendelés az ötödik emeleten folyik, a 20-as számú lakásban. A közlekedés megkönnyítése végett a házban működik egy felvonó is.

A kaputelefonon a 20-as számot kell beírni. Ez után körülbelül 3 másodperccel a készülék csengetni fog a rendelőben; a kapu a sípoló hang megszólalása után befelé nyitható. Belülről a kapu melletti kéken világító gomb megnyomásával nyithatják ki a bejáratot.


Megközelítés autóval

Autóval

Rendelőnk Budapest belvárosa felől több úton is megközelíthető, a legegyszerűbben az Üllői úton végighaladva. A Shopmark bevásárlóközpont (korábbi nevén Europark) mellett „kifelé” kell haladniuk (Vecsés, Monor, Üllő felé). Az úton egyetlen, szintben lévő vasúti átjárón kell áthajtani (ez a Lajosmizsei vasút átjárója, itt bal kéz felől egy élelmiszerbolt, egy gépjármű alkatrész bolt, és egy épületgépészeti áruház található). Ezután folyamatosan egyenesen kell menni, egészen addig a lámpás kereszteződésig, amelynél lehetőség van balra fordulni. Itt balra kell kanyarodniuk. (Az úton több lámpás kereszteződésen is áthaladnak a vasút után, balra kanyarodni azonban a Lakatos út kereszteződésénél lehet először.) Tájékozódásukat segítheti, hogy a megfelelő lámpás kereszteződésnél jobbra tekintve egy OTP bankfiók, jobbra-előre pillantva pedig egy Lidl áruház látható.

Vendégeink a vizsgálat időtartama alatt ingyenesen parkolhatnak. Gépjárműveikkel legegyszerűbben az épület mögötti parkolóban állhatnak meg. Az Eötvös Loránd Általános Iskola (téglaépület) melletti utcába kell behajtaniuk (Dolgozó utca), majd az első lehetőségnél balra fordulni (Kézműves utca, az iskola mögött), és erről az utcáról ismét az első lehetséges helyen balra befordulva található a parkoló.


Tömegközlekedéssel

Tömegközlekedéssel

Tömegközlekedéssel Kőbánya-Kispest felől a legegyszerűbb az utazás, ahonnan több járat is indul a Stúdió irányába. Rendelőnkhöz legközelebb a 182-es, valamint a 184-es jelzésű autóbusz megállóhelye található, amelyekkel a Lakatos úti lakótelep-ig kell utazni. A megállótól néhány perces sétával elérhető a Stúdió.

A 36-os autóbusz pestszentlőrinci, soroksári, pesterzsébeti és csepeli vendégeink számára nyújt egyszerű megközelítési lehetőséget. A buszról szintén a Lakatos úti lakótelep nevű megállónál kell leszállni.

A 95-ös, 217-es, 217E, 98-as, 200E, 282E, valamint a 284E jelzésű autóbuszokról át kell szállniuk kedves Vendégeinknek a Felsőcsatári útnál a 36-os jelzésű autóbuszra. A megálló a vasúti felüljárón áthaladva közelíthető meg.

A 198-as autóbusszal utazóknak a Lőrinci temető-nél kell átszállniuk a 182-es, vagy a 184-es buszok valamelyikére Kőbánya-Kispest felé. így rendelőnk Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, és a Dél-pesti Autóbuszgarázs irányából is elérhető.

Az 50-es jelzésű villamossal közlekedők a Határ út, illetve a Béke tér felől a Margó Tivadar utcánál, vagy a Kemény Zsigmond utcánál (a „Piros Iskolánál”) szállhatnak le a járműről. Ez a két megálló található a legközelebb hozzánk. (A két fent említett megálló a 93-as autóbusszal is elérhető, ha az kedvezőbb.)

A vonattal érkezők Pestszentlőrinc állomásról a 36-os busszal közelíthetik meg rendelőnket. A járattal két megállót kell utazniuk.